| Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
| Autor |
Teade |
veljo23
|
Postitatud: Nelj Juul 26, 2007 2:19 pm Teema: Väikelaeva lubade hankimine |
|
|
Ei ole siinses ajapikku kasvavas keskkonnas veel sellist teemat nagu väikelaeva juhtimisõigus e. load. Millised on kellegi kogemused erinevate koolide ja õppejõududega nullist kuni lubade saamiseni. Ise suht algaja motorist. Seni kuni 5 meetriste alustega sõitnud. Võimsama kui 20'se mootoriga aluse lenksus pole ise veel olnud. Seega kõikvõimalikud pakkumised on oodatud e-postile. Saadud kogemused võite rahulikult ka teistele asjast huvi tundvatele siia ülesse riputada. _________________ Hoiame loodust meie ümber, et ka meie järglastel oleks koht, kus ülesse kasvada ja seda kõike nautida. http://veljo23.blogspot.com |
|
| Tagasi üles |
|
 |
Zeth
|
Postitatud: Esm Aug 20, 2007 9:15 am Teema: |
|
|
| Mina ise käisin Pirital merekoolis, kokkuvõttes olen rahul =) |
|
| Tagasi üles |
|
 |
aldo
|
|
| Tagasi üles |
|
 |
nhelko
Liitunud: 17 Apr 2006 Postitusi: 8 Asukoht: Tartu-Pärnu-Otepää-Tallinn
|
Postitatud: Teis Aug 21, 2007 9:58 pm Teema: |
|
|
Sai Pärnus Revali merekoolis käidud. Navigeerimist õpetati, meremärke ja reegleid kah... kokkuvõttes olen rahul. Kasuks tuleb see kui varem merelkäimise kogemus olemas. Pigem on see väikelaevajuhi paberite õppeprogramm justkui mingi suurema merekoolituse kondikava. Üheski valdkonnas eriti süveneda ei jõua - natuke tutvustatakse teemat ja kõik. Siiski piisav alus, et omal käel huvipakkuvamaid teemasid edasi uurida. _________________ carpe diem |
|
| Tagasi üles |
|
 |
|